Kommer det frakt og betalingsgebyr i tillegg til prisene?

Nei, du har alltid full kontroll over kostnadene ved å handle hos XLmann. Frakten er fast 99,- for pakker opp til verdi på kr 1200,-. Kjøper du for mer enn det av gangen byr vi på frakten! Når det gjelder gebyrer tar XLmann ingenting. Det kan derimot hende at dine valg hos SVEA (f.eks delbetaling, betalingsutsettelse) fører til gebyrer, men vi tar ingenting.

Kan jeg bytte hvis jeg kjøper feil?

Klart du kan! Dersom du har pakket forsiktig ut, kan du bruke samme emballasje som vi sendte til deg. Sørg for at det du sender tilbake er bare prøvd og ikke brukt. Ingen vil kjøpe brukte klær. Produktemballasje, merkelapper osv skal være hele og sitte der de skal og det skal ikke være flekker eller lukt på klærne. Husk at plaggene skal brukes av andre, derfor er det viktig at de fremstår som nye.

Du dekker selv frakt til oss dersom du vil bytte. Send til oss med sporing, vi tar ikke ansvar for pakker vi ikke kan kvittere ut. Utsendingen av nytt plagg til deg dekker vi.

På denne måten blir ikke «frakt bakt inn i prisen» hos oss. Vi ønsker at du skal gjøre så god deal som mulig når du handler hos XLmann.

For å unngå feilkjøp kan det være lurt å sjekke ut størrelsesguiden før du bestiller. Alle produkter hos oss har en slik. Mål på et tilsvarende plagg du har fra før slik at du får noe som passer. Sørg også for å holde deg innen fristen for retur, 14 dager.

NB! Vi tar ikke retur på sokker og undertøy av hygieniske årsaker, selv ikke de som fremstår som uåpnet. Vi håper på forståelse for det.

Vi godtar heller ikke forsendelser i postoppkrav.

Bytte av salgsvarer

XLmann.no bytter gjerne varer du har kjøpt på salg fra oss i samme plagg i en annen størrelse. Her er vilkårene fra våre salgsbetingelser:

  • Varer som er kjøpt på salg og som finnes i nettbutikken i den størrelsen du vil bytte til når vi ekspederer byttet ditt er ingen problem, vi bytter!
  • Varer som forsatt er i sortiment men ikke i den størrelsen du ønsker, blir tilgodeskrevet ved rabattkode tilsvarende beløpet du har betalt. Rabattkoden har en gyldighet på 1 måned fra den er utstedt og sendt på din epost. Evt. frakt som tilkommer på ny bestilling betales av kunden.
  • Varer som har utgått av sortiment byttes ikke, da vi ikke kan selge dem lengre.

Kan jeg handle fra utlandet?

XLmann er en norsk nettbutikk for personer som har postadresse i Norge. Dessverre vil vi ikke sende noe til utlandet.

Hvor lang tid tar det før jeg får pakken?

Som regel pakker vi alt innen en til to dager hos oss. Vi har en super avtale med Posten/Bring og de kommer innom oss hver dag. Som regel mellom kl 11.30 og 14.00. Deretter er det fartsgrensene på norske landeveier som avgjør hvor lang tid det tar før du får pakken din. Du har alltid sporing slik at du kan se hvor den er.

Vi har en avtale med SVEA på at vi i unntakstilfeller kan bruke opp til tre uker før vi sender fra oss. Dersom pakken ikke er sendt da får du alle pengene du har betalt tilbake, men dette er kun i spesielle tilfeller, du vil i så fall bli kontaktet av oss.