facebook_pixel

Hva ønsker store menn seg til jul?

Så er årstiden her igjen, det er tid for julegaver og samvær med våre aller nærmeste…

Hva ønsker store menn seg til jul?

Ut fra statistikk på besøkene hos oss får vi en god pekepinn på hva som er aller øverst på ønskelisten. Vi lager derfor en liten rangering for deg, vår topp fire ut fra hva vi ser er populært akkurat i denne vintermåneden.

Flest vil ha store jakker

Som soleklar nummer en kommer kategorien jakker. Det er ikke bare godt isolerte vinterjakker, men også bomullsjakker med glidelås. Store menn er ofte varme av seg og tykke vinterjakker kan bli for mye av det gode, men vi har selvfølgelig det også. Er det kaldt, så er det kaldt… Du finner en fullstendig oversikt over store jakker HER.

Gensere i store størrelser

Nummer to på listen er tøffe gensere. Gutta digger å få en flott genser i presang! Vi har alt fra nøytrale ensfargede klassiske gensere til urbane hettegensere med trykk. Leter du litt i kategorien finner du garantert en modell som faller i smak. Gensere finner du HER.

T-skjorter året rundt!

Det tredje produktet vi vil trekke frem er t-skjorter. Som sagt, romslige herremenn er utstyrt med «king size» innvendig sentralfyring og stortrives i t-skjorter året rundt. Vi er nøye på at alle produktene vi tar inn har god lengde og bredde. Det vil si at vi har ikke «små størrelser» hos oss. T-skjorter til store menn finner du HER.

Boxere i store størrelser

Vi ser alltid at det selges mer og mer undertøy i store størrelser før jul. Vi tror dette ofte er gaver, men vi ser også at veldig mange store menn kjøper dette til seg selv. En tilbakemelding vi ofte har fått er at vanlige boxere ofte «gnager». Det er vondt! Vi ser at modellene fra JBS og Dovre alltid er populære rundt denne tiden. Jack & Jones har noen super-populære 3-pakninger. Sjekk ut vårt utvalg innen undertøy HER.

Håper dette var til hjelp for deg. Det kommer stadig inn nyheter innen alle disse kategoriene, så skal du være fullstendig oppdatert foreslår vi at du sjekker NYHETER får du handler.

Skulle du trenge kjøpshjelp, ikke nøl med å ta kontakt med oss. All kontaktinfo finner du i nettbutikken.

Vi lister opp noen bestselgere for deg, kanskje noe som faller i smak?

God julehandel!