facebook_pixel

JACK & JONES Plus Size til deg!

Vi har spurt kundene våre hva de vil ha mer av i nettbutikken. Svaret er kjente merkevarer med god kvalitet og fornuftig pris. Vær så god; tre ønsker på en gang: JACK & JONES Plus Size!

JACK & JONES Plus Size hos XLmann!

Vi kjenner alle til JACK & JONES fra handelen, trendy herreklær med et nordisk snitt. Antagelig er dette også Nordens mest solgte merkevare innen herremote.

XLmann.no er eneste norske nettbutikk med dette Plus Size-utvalget. Plaggene er akkurat de samme som selges i det som kalles «regular-sizes»» på kjøpesentre og motebutikker, vi har dem bare i størrelser som passer oss med skikkelig kropp.  Hovedkolleksjonen kommer i størrelse 3XL til 6XL, men av og til kommer det plagg opp til 7XL og 8XL. Da skal vi sikre oss dem til deg som trenger det.

Herreklær for unge og trendy menn

Målgruppen til JACK & JONES er trendy herremenn i alderen 20-40 år. Vi har bevisst lagt vekt på denne målgruppen i valget av klær fra denne kolleksjonen. Det blir litt hettegensere i store størrelser, t-skjorter med logo-trykk og plus size joggebukser. Rett og slett fordi det skal gå an å kle seg bra også i store størrelser. Samtidig har vi ikke glemt BESTSELGERNE 3-pakninger med sorte bomullsokk og blå jeans skjorte. Vi er stolte av å kunne tilby en kjent merkevare til svært hyggelige priser. Vi begynner med det utvalget vi får tak i nå og vil stadig utvide sortimentet etterhvert som det kommer nyheter innen kategorien. Vi publiserer det først i vårt nhyetsbrev, regner med du tåler ca en mail i uka fra oss…

Finn deg dine favoritter innen JACK & JONES Plus Size

Tips til deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det vil komme fordelaktige tilbud fra JACK & JONES Plus Size forbeholdt våre medlemmer. De er greie å få med seg! Du kan når som helst melde deg ut igjen.

 

Dette Trenger Du

J&J Grey Holmen Sweatpants 3XL-6XL

JACK & JONES Plus Size

kr 399,95kr 349,95

J&J Forest Night Jacket 3XL-6XL

JACK & JONES Plus Size

kr 999,95kr 599,95

J&J Black Logo Hood 3XL-6XL

JACK & JONES Plus Size

kr 449,95

J&J Sheridan Blue Denim Shirt 3XL-6XL

JACK & JONES Plus Size

kr 499,95

JACK&JONES 3-Pack Cotton Socks 40-47

JACK & JONES Plus Size

kr 99,95