Klarna og Vipps hos XLmann!

XLmann.no ønsker å gi deg en enda bedre handels-opplevelse, derfor har vi nå tatt inn både Klarna og Vipps Hurtigkasse i nettbutikken, for begge to har klare fordeler du kommer til å sette pris på.

Betal med Klarna

Klarna er nok Norges klart foretrukne betalingsløsning for kjøp på nett. Klarna gir trygghet for deg, alt du legger inn av opplysninger i Klarna er kryptert slik at ingen kan hacke seg inn og misbruke dine data. I tillegg bruker XLmann.no et SSP-sertifikat som hindrer innsyn fra andre.

Klarna har også en «Prøv først-betal senere»-løsning. Velger du faktura, betal om 14 dager, vet du med sikkerhet at du vil ha det du har kjøpt. Du får tid til å prøve det før du betaler. Det koster ikke noe ekstra og du får faktura for kjøpet på mailen din. I tillegg kan du med Klarna bruke kortet ditt, VISA eller MasterCard, eller dele opp betalingen med din egen handelkonto hos dem.

Din Klarna handlekonto kan brukes hos alle nettbutikker du handler i og som tilbyr Klarna betalings-løsning, det er de fleste. Klarna er helt klart en løsning du kan stole på, samt at de gir deg mange muligheter, og har du først registrert deg hos dem, så ligger opplysningene dine der til neste gang du vil shoppe litt.

Vipps Hutigkasse

Løsningen med Vipps i nettbutikk er ganske ny, men du verden så kjapt! (Den orange knappen i kassen vår)

Siden du allerede har en Vipps-konto på mobilen (Ja, du må laste ned Vipps og registrere alle opplysninger èn gang) trenger du bare slå inn din pin-kode og bekrefte kjøpet du har gjort hos XLmann på mobilen din. -Så er du ferdig!

De aller fleste bankene i Norge har blitt enige om å bruke Vipps som mobilbetaling. Derfor har over 2,8 millioner i Norge tilgang til Vipps. Egentlig har du lagt inn bankkortet ditt i en app (Vipps) som du bekrefter med pin-koden din.  Alt av informasjon blir da lagt inn automatisk og du kan bare løpe til postkassen for å vente på pakken din når bekreftelsen er sendt.

Vi håper at du liker friheten til å velge mellom Klarna og Vipps. Det gjør det enklere for deg. XLmann vil alltid ha fokus på å tilby deg fine hverdagslige herreklær i store og lange størrelser. Har du behov for mer informasjon om Klarna og Vipps, ta kontakt så skal vi hjelpe deg.

Vil du bare komme i gang med shoppingen, klikker du HER.