facebook_pixel

Kom og prøv klær hos XLmann

Er du i nærheten av Larvik?

Da kan du bestille tid og få HELE nettbutikken for deg selv!

Vi vet alle at klesstørrelser varierer, da kan det være kjekt å prøve før man bestemmer seg. Selv om vi fysisk måler alle plagg vi får inn, så er det noe med å føle og ta på klærne. Ikke minst, se at det sitter som det skal. Derfor har vi et variert utvalg i store størrelser på lager, fra topp til tå, alle sesonger, som kler deg. De kan du selvsagt komme og prøve for å se om de står til forventningene.

Kom og prøv – Få hele nettbutikken for deg selv

Du blir litt Rockestjerne, tenk å få hele nettbutikken for seg selv!

Hos oss kan du gå uforstyrret rundt og prøve det du liker, i ditt eget tempo. Mix og match til du har funnet noe du liker godt og som passer sammen. Ingen trange prøverom, intet mas eller andre forstyrrelser, kun deg, en kopp nylaget kaffe og et speil. Tar du med kona, er det på egen risiko!


BOOK DIN TID HER:


Velg et tidspunkt på ønsket dag i kalenderen nedenfor (de lyseblå feltene betyr ledig tid).


Så, dersom du er i eller rundt Larvik skal vi alltid finne tid til å ta imot deg. Vi stiller opp tirsdager, torsdager og lørdager ut oktober. For avtale ring oss på tlf: 901 66 068, eller book din tid direkte på skjema over.

Ta fangsten med rett hjem!
Finner du noe du liker kan du enkelt legge inn bestillingen direkte hos oss og ta med fangsten din hjem. Da har du fått deg et antrekk du føler deg vel i og du har fjernet risiko for at noe må byttes. Vår løsning via Klarna gir deg mulighet til å legge inn bestillinger mens du er her. Bare husk å ta med mobiltelefonen din til oss så hjelper vi deg med resten.

Klær skaper folk, vi skaper flotte folk, i store størrelser!

Velkommen til oss!

Dette Trenger Du