facebook_pixel

Krøllete retur-produkter og ødelagt produktemballasje.

Vi vil ta opp en utfordring som koster oss mye. Krøllete retur-produkter og ødelagt produktemballasje. Dette er helt nye og fine herreklær i store størrelser som ikke er salgbare og derfor må kastes.

Vi kaster nye verdifulle retur-produkter fordi ingen vil betale for en krøllete skjorte uten merkelapp og emballasje. Den fremstår som brukt.

XLmann behandler returnerte varer ca to ganger i uken. Da går vi gjennom alle sendinger til oss. Vi bytter,  lager tilgodelapper eller krediterer varer. Det gjør vi gjerne. Se våre salgsbetingelser for mer informasjon.

Vi vil at det du kjøper fra oss skal sitte som et skudd både i bredde og lengde. Derfor har vi størrelsesguide på produktene, gode bilder og produktbeskrivelse for at du skal ta riktige valg. Du skal være fornøyd med varene dine. Det er lov å kjøpe feil. Det er helt OK å returnere varer man allikevel ikke vil ha.

Det er lov å ta noen lette dansetrinn foran speilet for å se om alt sitter som det skal.

Men, når noen velger å krølle sammen varene og stappe dem sammen med ødelagt produktemballasje og avrevne merkelapper og sende det til oss for så å forvente full kompensasjon blir det vanskelig.

Vi har frem til nå stort sett bare utbetalt/ laget tilgodelapp på verdien og kastet produktene. Vi tør ikke annet, en negativ omtale kan gi uopprettelig skade for oss. Det kan vi ikke fortsette med. For en liten aktør som XLmann er nemlig 1000 kroner mye penger. Negativ omtale enda værre…

Mange nye klær i store størrelser ender aldri opp med å kle en flott XLmann.

Synd, fordi det hindrer oss fra alle fra enda lavere priser og synd for miljøet.

Vi ber derfor innstendig om at alle håndterer tilsendte varer og tilhørende produktemballasje med forsiktighet til du har bestemt deg for at du vil ha bestillingen din. For, hvis du vil returnere noe må vi motta varene og emballasjen i samme stand som du mottok det. Da er de prøvd og ikke brukt. Brukte produkter tas ikke i retur.

Noen skal kunne kjøpe varene dine og oppfatte det som nytt og ubrukt.

Dette går på hygiene, økonomi og forståelse for den neste som vil kjøpe det andre ikke ville ha.

Vi håper dette kan være en appell og at vi kan dra lasset sammen. Usikker? Ta gjerne kontakt med oss, vi hjelper gjerne til med å kle alle landets flotte XLmenn.

Vil du se våre nyheter? Klikk HER

Vil du se salget vårt? Klikk HER

Dette Trenger Du