facebook_pixel

Store herreklær til folket!

Er du en stor, sterk eller høy mann kjenner du godt til problemet med å få tak i klær som passer. Store størrelser til herre er rett og slett fraværende i handelen, og det du finner i store herreklær er enten av dårlig kvalitet eller veldig dyrt.

Dette ville vi gjøre noe med. Derfor startet vi XLmann.no. Vi er en norsk nettbutikk som vil levere store størrelser til hele landet! Ingen problemer med toll, bytting eller språk.

Drømmen vår er å tilby landets største menn noe fint å ha på seg i hverdagen!

XLmann, en nettbutikk som leverer merkevarer i store størrelser

Vi starter forsiktig med en nettbutikk. Vi vil se om dette er en god ide og om det norske markedet etterspør big and tall-størrelser XL-8XL. Vi tror det.

Vi fører merkevarer i store størrelser du kjenner fra før, slik som North 56-4, Replika Jeans, Dovre, Jbs, Jack&Jones Plus og Camus + mange flere. Dette er merker som har god kvalitet og som vi kan stole på holder en stund. I tillegg har vi noen sko i store størrelser.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ønsker om både herreklær i store størrelser eller store sko. Vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Kom og prøv store herrestørrelser i fred og ro!

For den som er i nærheten av Larvik, hvor vi har etablert oss, er det fullt ut mulig å komme og prøve store herrestørrelser hvis du ønsker det. Da får du hele nettbutikken for deg selv og kan ta den tiden du trenger, sånn at du finner noe fint å ha på deg som passer. Bare ring oss hvis det er av interesse så setter vi av tid til deg. Kaffe har vi også, hvis du vil ha det!

Lei av klær som ikke passer sammen? Velg pakkedeal!

Vi vet akkurat hvordan du har det. Skapet er fullt av klær som ikke passer sammen! Derfor har vi laget flotte antrekk i store størrelser, slik at du kan kjøpe alt på en gang! Mix & match! Med pakkedeal bruker du kortere tid på shopping og du får et antekk som passer sammen! Du finner også 2-og 3-pack av både undertøy og sokker under denne kategorien, slik at du kan gjøre et fordelaktig kjøp i store størrelser.

XLmann bruker betalingsløsning fra Klarna og Vipps

For at din opplevelse hos oss skal bli enklest mulig har vi valgt betalings-løsninger som går lynkjapt og som gir deg mulighet til å betale som du vil. Vi snakker selvsagt om betaling via Klarna og Vipps. Klarna er den enkleste og tryggeste betalings-løsningen på markedet! Da kan du selv velge om du vil betale med en gang med kort, få faktura eller dele opp beløpet. Vipps er også superenkelt og du slipper å registrere deg i nettbutikken med navn og adresse. Velg den løsningen som passer deg best og ta kontakt dersom du trenger hjelp fra oss.

Store herreklær sendes til hele landet med Posten/Bring

Vi har gjort en solid og god avtale med Posten/Bring. Alt i store størrelser du bestiller fraktes med dem, fordi Posten kjenner Norge best og har distribusjon overalt.  Alle forsendelser fra XLmann kan dessuten spores slik at du alltid vet hvor pakken din er og når den forventes å komme frem. -Å vil du ha det levert hjem, går det også hvis du bor i en av våre største byer. Enkelt, oversiktlig og trygt for deg!

XLmann – en sikker kobling på nett!

Alt du gir fra deg av informasjon til oss er kryptert. Vi bruker et SSL-sertifikat. Det betyr at ingen andre kan lese det du skriver. Opplysningene du gir til Klarna og Vipps får bare de. Dette har vi investert i for at du skal kunne føle deg trygg når du bruker nettbutikken vår.

Vårt brotherhood: Bli en XLmann!

Bli med i vårt fordelsprogram for de store, sterke og høye menn! Meld deg inn nå og få fordeler og gevinster forbeholdt våre lojale brødre. Vi drømmer om å bli en stor familie med XLmenn fra hele landet og inviterer deg med på den store reisen!

Vi er her for deg – for vi vet faktisk akkurat hvordan du har det.

Se deg rundt i nettbutikken, vi håper du finner noe du liker!