Store størrelser til menn

Velkommen til XLmann.no – din ultimate destinasjon for stilige og komfortable klær i store størrelser for menn!

Vi er et 100% norsk selskap som ble startet i 2017, med både lager, innkjøp og showroom i Larvik, Vestfold. Herfra sender vi ut til hele landet.

Stein på stein er nøysomt bygget og i dag kler vi mange tusen fornøyde store menn. -Vi vet de er fornøyde, for de aller fleste kommer tilbake og handler mer, gang etter gang!

XLmann.no har alt du trenger i store størrelser

Hos oss finner du alt du trenger for å se bra ut i hverdagen. Alt fra causal t-skjorter, gensere, jakker og jeans til formell bekledning som penskjorter, dressbukser, blazere og ekstra lange slips. Vi er dedikerte for å kle deg slik at du blir den aller beste utgaven av deg og at du føler deg vel i hverdagen. Vår drøm er å kle alle landets store menn i flotte hverdagslige klær. For klær skaper folk og vi digger store velkledde folk!

Drømmen vår er å tilby landets største menn noe fint å ha på seg i hverdagen!

Et alternativ til kjedebutikkene i store størrelser

I motsetning til kjedebutikker som tilbyr store størrelser har XLmann et samarbeid med eksterne produsenter og merkevarer. Her satser vi helt og fullt på passform og kvalitet. Tilbake får vi stor variasjon og godt utvalg. I dag har vi avtaler og samarbeider med merker som North 56-4, North 56Denim, JBS, Dovre, Jack&Jones, Pre End for å nevne noen. Felles for disse er at de alle har kvalitetssikret design og mål slik at klærne skal passe for den skandinaviske store mann i både bredde og lengde.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ønsker om både herreklær i store størrelser eller store sko. Vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Kom og prøv store herrestørrelser i fred og ro!

For den som er i nærheten av Larvik er det fullt mulig å komme og prøve store herrestørrelser hvis du ønsker det. Da får du hele nettbutikken for deg selv og kan ta den tiden du trenger, sånn at du finner noe fint å ha på deg som passer. Bare send oss en mail hvis det er av interesse så setter vi av tid til deg. Kaffe har vi også, hvis du vil ha det!

XLmann bruker betalingsløsning fra Klarna og Vipps

For at din opplevelse hos oss skal bli enklest mulig har vi valgt betalings-løsninger som går lynkjapt og som gir deg mulighet til å betale som du vil. Vi snakker selvsagt om betaling via Klarna og Vipps. Klarna er den enkleste og tryggeste betalings-løsningen på markedet! Da kan du selv velge om du vil betale med en gang med kort, få faktura eller dele opp beløpet. Vipps er også super-enkelt og du slipper å registrere deg i nettbutikken med navn og adresse. Velg den løsningen som passer deg best og ta kontakt dersom du trenger hjelp fra oss.

Store herreklær sendes til hele landet med Posten/Bring

Vi har gjort en solid og god avtale med Posten/Bring. Alt i store størrelser du bestiller fraktes med dem, fordi Posten kjenner Norge best og har distribusjon overalt.  Alle forsendelser fra XLmann kan dessuten spores slik at du alltid vet hvor pakken din er og når den forventes å komme frem. -Å vil du ha varene dine levert hjem, velger du dette ved å gå inn på sporingen du får når pakken sendes fra oss.  Enkelt, oversiktlig og trygt for deg!

XLmann – en sikker kobling på nett!

Alt du gir fra deg av informasjon til oss er kryptert. Vi bruker et SSL-sertifikat. Det betyr at ingen andre kan lese det du skriver. Opplysningene du gir til Klarna og Vipps får bare de. Dette har vi investert i for at du skal kunne føle deg trygg når du bruker nettbutikken vår.

Vårt brotherhood: Bli en XLmann!

Bli med i vårt fordelsprogram for de store, sterke og høye menn! Meld deg inn nå og få fordeler og gevinster forbeholdt våre lojale brødre. Vi drømmer om å bli en stor familie med XLmenn fra hele landet og inviterer deg med på den store reisen!

Vi er her for deg – for vi vet faktisk akkurat hvordan du har det.

Se deg rundt i nettbutikken, vi håper du finner noe du liker!