Plus size herreklær er ikke kjedelig og gubbete!

Plus size herreklær er kjedelig og gubbete sa rapperen Karsten Marcussen på TV2, bedre kjent som Big Daddy Karsten. -Det var før!

(Alle bilder: Isac Lidegran)

Det var TV2 Hjelper deg som i januar 2022 sendte et program om klesbransjen og hvordan store mennesker, både kvinner og menn blir diskriminert hos diverse kleskjeder. Tilbudet i kjedebutikkene var ofte «dukkeklær» opp til størrelse 3XL. Disse plaggene hadde ikke vanlig norsk ungdom sjanse å få på seg. Det var bitterhet og fortvilelse  å spore hos de unge.

Kleskjedene lovet nok en gang at de skulle skjerpe seg, som de hadde gjort så mange ganger før…

I programmet intervjuet TV2 Big Daddy Karsten for å få hans inntrykk av utvalget og passform innen store herreklær.

Big Daddy Karsten har de siste årene fått en solid tilhengerskare på grunn av musikken sin, men også fordi han har vært et klart talerør for unge menn som faller utenfor og som kjemper om rett til egen identitet. Hans dom med tanke på store herreklær var soleklar og enkel, plus size er vanskelig å få tak i, smakløst og gubbete!

XLmann tok utfordringen – Vi er ikke sånn!!!

Hele tanken bak nettbutikken XLmann.no er at høye herrer og store menn skal kunne kle seg fint og føle seg bra i hverdagen. Du skal føle deg flott som stor og sterk. Klær gjør noe med selvfølelse og identitet.

En XLmann skal være velkledd, stor, sterk og stolt!

Vi tok derfor kontakt med Big Daddy Karsten og sendte han et Jack&Jones Plus antrekk fra nettbutikken vår. Oppfordringen fra vår side var: XLmenn har ingen grunn til å gå i gubbete kjedeklær. Det finnes et alternativ for hotte store menn, et alternativ som passer i både lengde og bredde, uansett hvilken alder du er i.

Kle deg opp med dette og vis deg frem, Karsten!

Det tok ikke mange dagene før Karsten hadde fått pakken fra oss og tatt med seg klærne hjem. Sammen med Fotograf Isac Lidegran laget han en bildeserie som du kan se her.

Big Daddy Karsten ståler!

Tilbakemeldingen etter at antrekket var testet var upåklagelig: Dette var bra, det passet jo også! Jeg trodde jeg måtte ha enda større størrelse i jakken, men neida, dette var supert! Jeg har ingen problemer med å anbefale dette til mine følgere og andre store menn. Absolutt ikke gubbete! -Så bra, sier Karsten!

 Hadde ikke hørt om XLmann.no

Big Daddy Karsten var en av veldig mange store, hotte unge menn som ikke hadde hørt om XLmann.no før, men nå gjør han det. Er du som han, så ta deg en runde i nettbutikken og finn frem til plaggene som gjør at du føler deg fin. Vi har superrask levering og vil alltid heie på høye herrer & store menn! – Og på Big Daddy Karsten, selvfølgelig!

Liker du plaggene han bruker? Vi har listet dem opp på siden slik at du også kan kjøre samme STORE stil.

Dette Trenger Du

J&J Rocky Black Jacket 2XL-6XL

JACK & JONES Plus

kr 899,95

J&J Original Black Stretch Jeans 40-52/32

JACK & JONES Plus

kr 499,95