REDGREEN maritim herremote i store størrelser

Det populære varemerket REDGREEN er tilbake i Norge, nå også i store størrelser. XLmann.no har sikret seg tilgang til deres absolutte bestselgere for å kle våre høye herrer og store menn. Vi fører 2XL-6XL i REDGREEN maritim herremote, i et utvalg styles som vi vet du alltid kler.

Maritim mote

Det begynte i 1983, danske REDGREEN ble etablert. Fokus har alltid vært maritim kvalitets-mote til herre, målet er å kle menn som er bevisste på kvalitet, på vårt nære forhold til havet og tradisjonsbærere med en diskret maritim tvist. Det har de lykkes med i en årrekke. Derfor er XLmann stolt av å presentere et utvalg som passer i både lengde og bredde til oss som er større.

Fokus på basis-produktene

Vi har fokus på basis-produktene til REDGREEN maritim herremote. Som sagt, enkle tidløse tradisjons-bærerer med en maritim tvist. Det har vært suksessoppskriften i en årrekke. Samtidig vet vi at plaggene kan kombineres slik du vil, alltid passer inn og viser frem en solid og eksklusiv smak.

Vi har T-skjorter i ren bomullskvalitet hvor du kan kjenne kvaliteten. T-skjortene puster godt og som har romslige bredde og lengdemål. Vi velger oss velkjente Oxford-skjorter i hvit, lys blå og stripet som alltid passer inn og tilhørende ensfargede strikkede gensere med god passform og kvalitet. Da blir du stor, fin og stilig.

Ta en titt på utvalget, det bør absolutt være noe som faller i smak og match opp slik du vil, alle produktene passer til hverandre.