facebook_pixel

Store størrelser til menn

Vi ønsker å være din online garderobe – så klær i store størrelser til menn finner du hos XLmann.

Vi søker hele verden etter store herrestørrelser og det vi finner av bra kvalitet og til en OK pris, tar vi med oss til deg og legger ut i nettbutikken. På den måten har du alltid tilgang til det vi har av merkeklær, døgnet rundt i din egen online «big and tall» garderobe her hjemme i Norge.

Fordelen med å kjøpe klær i store størrelser fra en norsk nettbutikk er mange. Vi vil bare nevne noen få:

  • Vi pakker bestillingen din samme eller neste dag! Det betyr lynrask levering med Posten/Bring. Velg selv om du vil hente i butikk eller få det levert rett hjem. Alt kan spores.
  • Du handler fra en kryptert side – Ingen andre kan se informasjonen du legger inn i vår betalings-løsning fra Klarna. Det gir trygghet! Du kan også velge selv hvordan du vil betale: Kort, 14 dagers kreditt eller delbetaling.
  • Vi har tatt kostnaden med innfortolling og frakt til Norge – Ingen tillegg, du forholder deg til fast frakt eller ingen fraktkostnad i det hele tatt. Oversiktlig!
  • Prisene vi oppgir er i norske kroner – Ingen valutaspekulasjon.
  • Du kan alltid få tak i oss hvis det skulle være noe.
  • Du har bytterett på det du kjøper.

Prøv XLmann

XLmann har holdt dørene åpne i over et år, og vi håper at vi skal kunne forsette med det i flere år til. Derfor inviterer vi deg til å prøve oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd og håper du finner noe som passer i både bredde og lengde. Det er det som er vår spesialitet.

Rabattkode på første kjøp!

Så, første gangen du handler store størrelser til menn hos oss vil vi gjerne by på en 100-lapp for at du gir oss tilliten.

Skriv inn koden: 100gave og trykk «BRUK RABATTKODE» i kassen så blir oppstarten litt rimeligere for deg. Minimum beløp du kan handle for er kr 600,-

Du kan selvsagt kjøpe akkurat det du vil.

Vi håper det er verdt et forsøk. XLmann ønsker å kle alle XLmenn i hele landet i fine hverdagslige klær i store størrelser, deg også!

Vil du prøve klærne først? Klikk HER


Store størrelser til menn – din klesbutikk i Norge!