facebook_pixel

Styling tips til store menn

Styling tips til store menn

Vi drister oss frempå og gir deg noen styling tips som du kan ha i tankene når du handler hos oss.For store menn kan det være ekstra viktig å ha en rettesnor å følge. Disse tipsene er tenkt til å hjelpe deg med å gjøre enkle og smarte valg når du fornyer garderoben din. Her er de:

Kjøp kun størrelser som passer nå!

Kjøp kun størrelser som passer deg nå. Alle vil se så bra ut som mulig i det tøyet de kjøper. Da er det fint om klærne passer! Dette er ekstra viktig for alle oss som trenger store størrelser. Velg derfor riktig størrelse ut fra hva du trenger i dag. Både for lite og stort ser ikke bra ut og du fremstår som dårlig kledd.

Hvordan du finner rett størrelse?

Det enkleste er å finne frem målebånd og måle et tilsvarende plagg du har hjemme fra før og du er fornøyd med. Sammenlign dette med opplysningene i størrelsesguiden på våre produktsider så får du noe som passer deg akkurat nå. Har du planer om å gå opp eller ned i størrelse, så bytt når du har behov for det, ikke før. Da får du mye mer glede av det du kjøper og du er mye mer velkledd.

Velg lette kvaliteter.

Velg lette kvaliteter på klærne du kjøper og bruk i hovedsak naturlige fibre slik som bomull og ull. Årsaken er at naturlige fibre hjelper bedre til med fukt-transport og klærne blir mye mer behagelig å ha på. Du blir ikke klam, svett og utilpass. Våre utvalgte produsenter NORTH 56-4, Replika Jeans, JACK&JONES Plus er spesialister på både design og materialutvelgelse til store størrelser. De vet hva som fungerer. Derfor kan du være trygg på at plaggene er designer for plus size i lette kvaliteter.

Ha utgangspunkt i mørke basisfarger

En god regel er å benytte fargene sort, grått og blått som basis for din garderobe. Kanskje kjedelig, men det er de fargene som kler en stor mannekropp best. Frisk opp med f.eks en orange t-shirt eller en med et stilig trykk på front så blir du fresh i stilen. XLmann har et stort utvalg både basisfarger og elementer med kontrastfarger. Gjør du det enkelt og følger den basisfargen du kler best, blir det lettere for deg å kombinere mange plagg!

Sørg for å finne bukser som er tilpasset store størrelser.

En bukse er ikke bare en bukse. XLmann har et utvalg av bukser som er tilpasset kroppsformen til store menn. Med designelementer som ekstra høyde bak, og nedsenket smekk er buksene våre mye mer behagelig å ha på en «standardbukser» i store størrelser. Våre bukesmodeller tar nemlig høyde for kroppsformen din. I tillegg er modellene tilpasset ekstra bredde på både lår og legger. Våre bukser er ikke tettsittende og gir god komfort hele tiden. De aller fleste modeller er også iblandet elastan, det vil si et stretch-materiale som tilpasser buksen etter din kroppsform og gjør den behagelig å ha på.

Vi håper dette var til hjelp. Kjøp størrelser i lette kvaliteter som passer deg, ha utgangspunkt i basisfarger og velg bukser som er designet for store menn. Da tror vi du blir mye mer fornøyd med klærne dine.

Skulle det være noe, ta kontakt på post@xlmann.no eller ring oss.

Vil du se våre nyheter klikker du HER.