Superrask levering

Når du bestiller herreklær i store størrelser fra XLmann på nett, vet vi at du ønsker superrask levering. -Det gjør vi også! Derfor har vi investert tungt i løsninger som får pakken din fortest mulig til deg. Fra bestillingen er registrert i vårt system til den er tilgjengelig for plukk går det bare noen få sekunder. Derfra plukkes den, manuell kontroll for å kvalitetssikre og i samme sekund som vårt lager godkjenner den for utlevering får både du og vår partner innen logistikk; Posten/Bring beskjed om at pakker er klar fra oss.

Alt kan spores

Alt vi sender fra oss kan du spore. Posten/Bring har det suverent beste systemet for dette i Norge og ingen kjenner landet vårt bedre enn dem. Derfor, et soleklart valg for oss. Posten/Bring henter hos oss hver eneste dag mellom kl 11.00 og 14.00 (ikke lør- og søndager samt helligdager). Så med litt flaks kan det hende at pakken din er på veien bare minutter etter at du har bestilt.

Ulike leveringsalternativer

  • Hente selv, hos oss i Larvik – Smart valg dersom du bor i nærheten, ønsker å prøve før du velger størrelse (Ja, det er mulig!) eller ønsker å spare deg selv for fraktkostnader på litt mindre ordrer. Bare ring oss så stiller vi opp når det passer deg (mob. 99 10 74 77).
  • Klimanøytral servicepakke – De aller fleste pakker blir sendt på denne måten, med sporing til deg. Det betyr at vi sender til nærmeste utleveringsentral for Posten/Bring. Ofte din lokale butikk, såkalt «Post-i-butikk».
    • For økt kundeservice velger vi noen ganger å sende pakker under 2 kg direkte til postkassen din eller som pose på døren. Du betaler ikke noe ekstra for det. Da slipper du å dra ut for å hente pakken din. Dette alternativet må vi velge for deg siden det krever et minimumsantall pakker og har begrensinger på størrelse. Fra 13. januar 2020 er det sporing på pakke i postkassen og posen på døren.

Uansett hvordan du ønsker å få varene dine levert, har XLmann gjort sitt ytterste for at du skal få pakken så raskt som mulig slik at du kan kle deg opp i flotte klær!