facebook_pixel

Turtøy i store størrelser

Turtøy i store størrelser har vært en mangelvare. For, også gutta med pondus liker å være ute på tur. Derfor inviterte XLmann 30 kunder til oss. Oppdraget var: Fortell oss hva du forventer deg hvis vi lager turtøy i store størrelser. Nå er svaret her.

I samarbeid med produsenten MoveOn har vi fått spesialdesignet og produsert opp en egen serie som heter Skarberget. Den består av jakke, fleecejakke og bukse i fargene granitt og mahogny.

Turtøy i store størrelser – Stor turglede!

Det var kloke hoder som hjalp oss og mye erfaring med turplagg som ikke passet. Vi noterte ned og har løst de fleste ønskene.

En turjakke i store størrelser

Turjakken er designet fra scratch. Vi har laget en jakke med fastmontert hette og drawastring justring bakover på hetten, slik at stramming ikke fører til at du mister sikt. I tillegg, mesh-foring slik at jakken ikke blir klam.

Store praktiske lommer, forseglede glidelåser og kroppsnær innelomme. Under begge armene er det mulighet for ventilering dersom du blir varm. Nedest på jakken, mulighet for justering av bredden på begge sider.

En turbukse som sitter

Et gjentagende problem var lukking av buksen. Veldig mange av de vi rådførte oss med klaget på at knappene spretter opp. vi har derfor gardert oss mot dette ved å bruke trykknapp, hempe og borrelås. Da skulle det gå bra. Vi har også fått beskjed om å lage en forhøyning øverst på hele ryggen slik at «voksne folk kan bøye seg».

Forhøyning bak er på plass. Det er også ventilering på begge lår, elastisk belte rundt midjen med borrelås stramming og mulighet for justering ved anklene. I sum er vi riktig fornøyd med turbuksen.

En fleecejakke må med!

Flere ville bruke fleecejakke til buksen. Vi har derfor overført det vi kunne fra jakken til en nøytral fleecejakke. Den har i tillegg lengre front en bak.

Det endelige resultatet

Sånn! Da har vi laget et helårs turtøy som skal passe de aller fleste store menn. Gode og romslige størrelser, vann- og vindtett og i de fargene de fleste ville ha foretrukket.  Det gjestår egentlig bare å få kjøpt seg et sett og komme seg ut på tur. Det er jo ute det gode livet leves!