facebook_pixel

Undertøy til store menn

Undertøy, det første vi tar på og det siste vi tar av hver eneste dag. Å finne den perfekte undertøy til store menn kan være litt av en utfordring. Vi prøver i denne guiden å gi deg noen tips på veien slik at du ender opp med undertøy som sitter som det skal.

Blodrand på hoften

Kjenner du til det? En hel dag med gnaging rundt livet og et blod-rødt vondt resultat? Ofte bruker vi underbukser som egentlig er for stramme i hoftepartiet. Sånn for sikkerhets skyld, at de sitter. Samtidig må du se nøye på strikken. Er den bred? Kanskje ikke det beste alternativet for gutta med mage. Ofte bretter strikken seg og gjør egentlig ting verre. Se om du kan finne en modell som har strikken innsydd i stoffet. Det vil avhjelpe problemet. Vårt alternativ ser du HER. Velg også en størrelse større i livet neste gang du kjøper undertøy. Da får du litt mer levlige forhold i hverdagen. Hoften din blir ihvertfall glad.

Nysgjerrige underbukser

Vi kjenner alle til det, underbukser som kryper opp i skrittet og gnager. Ofte er årsaken veldig enkel. Du bruker for stor størrelse. Se om det avhjelper ved å gå en størrelse ned og bruk boxere med litt lengre bein. Alternativt, kjøp deg en god gammeldags herretruse. Vi har tatt inn truse-modellene fra Dovre, de er velkjente og solide løsninger. Du finner en lønnsom forpakning Dovre herretruse HER.

Undertøy, tre typer

Boxerne er ofte delt inn i tre ulike typer basert på liv-høyden. Det finnes vel egentlig ikke noe godt norsk ord for det, men på engelsk kalles de «low-rise», «Mid-rise» og High-rise». Ordene er selvforklarende, lavt-, mellom- og høyt liv. Vurdèr hva som passer deg best og hva du er komfortabel med.

Ulike egenskaper

Boxerne som finnes i handelen har ulike egenskaper. Syntetiske boxere hjelper ofte med hurtig fukt-transport og er mer elastiske enn boxere laget av naturfiber slik som bomull.  Syntetisk undertøy tåler gjerne ikke mer enn 30-40 graders vask fordi nylon og elastane endrer seg ved høyere temperaturer. Ren hvit bomull kan tåle opp til kokevask, men er stivere og mindre smidige ved aktivitet. Huske at undertøy med stretch/nylon ikke skal i tørketrommelen. Da mister de form og elastisitet.

De aller fleste modellene i dag er en kombinasjon av bomull og nylon. Det passer de aller fleste.

Trenger du råd og veiledning fra oss, ta kontakt på post@xlmann.no

Vi håper dette var nyttig for deg. Hele utvalget vårt av undertøy til store menn ser du HER.