facebook_pixel

XLmann fyller 1 år = konkurranse & gaver til deg!

Nå er det ett helt år siden vi lanserte XLmann og begynte å selge herreklær i store størrelser på nett til hele landet. Alt fra et beskjedent lokale i Larvik og med solide samarbeidspartnere i ryggen. I september har vi bursdag, det skal feires!

Konkurranse for store, sterke og høye menn!

Vi har bestemt oss for å trekke ut 4 nyhetsbrevmedlemmer i september som får en kjempegave. Vi trekker en vinner hver uke blant våre nyhetsbrevfølgere som får enten en skjorte, genser, bukse eller vår flotteste vinterjakke helt gratis tilsendt fra oss. Du ser link til produktene på siden (de kan selvsagt kjøpes også hvis du vil det). 🙂

Trekning 10. sep – Bukse – verdi kr 699,-
Trekning 17. sep – Skjorte – verdi kr 899,-
Trekning 24. sep – Genser – verdi kr. 999,-
Trekning 01. okt – Jakke – verdi kr. 2.999,-

For å kunne bli med i konkurransen må du:

  1. Bli venn med oss på Facebook (om du ikke alt er det) – Gå til Facebook »
  2. Skriv en bursdagshilsen på vår Facebook side – Gå til Facebook »
  3. Melde deg inn/eller alt være medlem i vårt nyhetsbrev – Meld deg inn »

 


Ukevinnere kunngjøres i nyhetsbrevet.

Siste frist for å være med i konkurransen: 30. september 2018


PSSST – Bursdagsgave til deg!

Til alle som bestiller for over 1000,- kr i september: Vi ønsker å feire vårt første år med å gi gaver til deg. Det er de lojale kundene våre som har gjort det mulig å realisere denne idèen og gi oss muligheten til å feire ett helt år! Derfor vil vi i september gi en overraskelse, en gave til alle som bestiller for mer enn 1.000,- pr bestilling. Hva der er? Tja…hvem vet? Gaver er hemmelige til de blir åpnet!

Nyhetsbrev – «Brotherhood»!

XLmann har en kundeklubb, vi kaller den for «Brotherhood». I denne kundeklubben lagrer vi din e-postadresse slik at vi kan sende deg nyhetsbrev med jevne mellomrom. Da er du alltid oppdatert på tilbud og fordeler du kan få fra oss. Fra nå av vil du finne eksklusive koder i nyhetsbrevet, så her må du være med! Meld deg på HER.

XLmann – Fra idè til virkelighet

Det begynte med et følt behov. Følt i form av for trangt, for kort og for lite… Undersøkelser fra Folkehelseinstituttet viser at 3/4 av oss voksne menn i Norge opplever det hver eneste dag på kroppen. For trangt, for kort og for lite. Dette måtte vi gjøre noe med!

Vi laget en gjennomtenkt forretningsplan, besøkte messer, designere, produsenter og «brandhouses» i hele Europa og til slutt fikk vi avtaler på plass. Det er ikke flust med leverandører av store og lange herreklær å få tak i, desverre.

Vi gikk gjennom et utall IT-leverandører som stort sett snakket langt over hode på oss for å finne IT-partner. Vi fikk solide distribusjonsavtaler for å sende alle varer ut til kundene. Regnskap, betalings-løsning og så videre og så videre. I sum var det en seier bare å virkeliggjøre idèen. Vi klarte det og XLmann var online i september 2017.

Vi har truffet en spire

Gjennom vårt første år i tjeneste for landets store menn har vi funnet ut at XLmann er en god idè. Vi har truffet en spire. Daglig får vi forespørsler om klær og tilbehør som våre store brødre savner. Turbukser, lange slips, skjorter i store størrelser, undertøy i store størrelser og så videre.

Forsett å ta kontakt, vi vil gjerne hjelpe hvis vi kan. Bredde og lengde er vår spesialitet!

Takk for tillitten og hipp hurra for alle store, høye og sterke menn!

XLmann

Dette Trenger Du

Grønn vinterjakke North 2XL-8XL

North 56°4

kr 2.999,-kr 1.490,-

Casa Moda Rødmelert genser med zip L-6XL

CASA MODA

kr 999,-kr 499,-

Herreskjorte Cotton Stretch Sports XL-7XL

CASA MODA

kr 899,-kr 599,-