facebook_pixel

XLmann Showroom

XLmann Showroom tilbyr fremtidens handel. Her utvikles en helt ny og unik kombinasjon av nettbutikk, prøverom og pick-up point. Hele konseptet er spesielt utviklet for å passe for høye herrer og store menn.

XLmann showroom

XLmann.no startet i kjelleren på et industrilokale i utkanten av Larvik i 2017. Disse lokalene var veldig bra til å drive lager og nettbutikk fra, men ikke tilrettelagt for besøk utenfra.

Vi oppdaget nemlig fort at det var flere som følte behov for å prøve klær før de kjøpte dem. Argumentet var ofte at størrelser er så forskjellige og at store størrelser er vanskelig, både i bredde og lengde. Det er vi enige i.

Vi åpner derfor et showroom for dere. På XLmann Showroom har vi kaffe, speil og kanskje norges største prøverom til din disposisjon, pluss den romsligheten vi store gutta er kjent for å ha.

VELKOMMEN TIL ÅPNING MANDAG 19 APRIL 2021 KL.13.00 | Kake, kaffe og klesgelde!

Drop-in, privat visning eller pick-up

Vi deler åpningstiden vår slik at de som ønsker å komme for å prøve, bestille og hente varer kan fritt besøke oss som et drop-in mellom kl 10 og 16 alle hverdager. For de som ønsker å være i fred og ha hele showrommet for seg selv har vi egne tider med privat visning. Kanskje det er en løsning som passer bedre for deg?

For de aller fleste er det aller mest behagelig å sitte hjemme og bestille varene sine, på mobil, pc eller nettbrett. Derfor har vi også fått en «klikk og hent-løsning», vårt eget pick-up point i showrommet. Glimrende alternativ for deg som oppholder deg i nærheten av Larvik sentrum og vil ha levering raskt. Bestill det du trenger så gir vi deg beskjed så fort bestillingen din er pakket og klar for henting hos oss.

Her finner du XLmann Showroom

Vi er nå så freidige at vi plasserer oss midt på torget i hjembyen vår!

Adressen til XLmann showroom er Nansetgata 5, nesten midt på torget i Larvik.

Vi inviterer nå alle høye herrer og store menn til oss for en kopp kaffe og prøving av nye klær.

For deg som ikke er så lokalkjent i Larvik sentrum: XLmann Showroom ligger i gågaten rett overfor Amfi-sentret i sentrum og på andre siden av gaten for Dressmann på Amfi. Vi er godt skiltet og lette å finne. Vi har i tillegg en oppmerket gratis parkeringsplass i bakgården til våre store menn som er på besøk, så slipper du å betale for parkering mens du er hos oss.

Høres dette spennende ut?

Du er hjertelig velkommen til oss! (Smittevern-regler gjelder)

Dette Trenger Du

J&J Rick Denim Shorts 42-48

JACK & JONES Plus

kr 499,95

NORTH 12M Grey T-shirt XL-10XL

North 56°4

kr 299,-

J&J Navy Corp Logo Tee 2XL-7XL

JACK & JONES Plus

kr 159,95

KAM Wine Guitar Tee 2XL-8XL

KAM Jeans

kr 299,-

COLUMBIA Ivo Trail Breeze Joggesko 45-48

COLUMBIA Sportswear

kr 1.099,-

NORTH Navy Crewneck Sweatshirt 2XL-8XL

North 56°4

kr 599,-kr 499,-

J&J Olive Flake Cargo Pants 40-48/32

JACK & JONES Plus

kr 699,95

J&J Original Black Stretch Jeans 40-52/32

JACK & JONES Plus

kr 499,95

North Blå Polo 2XL-8XL

North 56°4

kr 299,-