facebook_pixel

BLACK WEEK ER HER!

Black Week er åtte Black Friday etter hverandre, for vi tar med oss den siste dagen også; Cyber Monday. XLmann går i år «all in» med usedvanlig gode tilbud til deg!

Vi mener nemlig at det er litt stusselig med bare en pinglete tilbuds-fredag, derfor kliner vi til med hele uka + en dag til. Da får vi altså åtte sammenhengende dager med vanvittige Black Friday-tilbud i perioden 21. til 28. november.

Black Week er gavetid

Black Week er innledningen på julehandelen, det er gavetid. Det er i løpet av denne tiden du kan gjøre de beste kuppene til deg selv eller andre hos oss i XLmann. Og alle vet hvor vanskelig det har vært å finne klær til store, sterke og høye menn!

Vi har utvalget, fra topp til tå i store størrelser til herre, alle sesonger, også denne! For store menn vil også kle seg fint!

Det er viktig å ha tøyet klart, og ha nok av det, det kan du sørge for nå!

-Ingenting slår en stor velkledd  mann med godt humør!

Ekte nisser handler hos XLmann under Black Week!

Si hva du vil, ekte nisser har ikke pute på magen eller flyr rundt fra hustak til hustak. Ekte norske nisser fyller magen med masse god mat og bruker døra på julaften! Men, før julekvelden har nissene sørget for påfyll til både seg selv og andre, hos XLmann.

De har skaffet seg deilige ullsokker, vinterjakke med store rabatter, t-skjorter og undertøy til halv pris og mye mer under Black Week. For når du skal rekke rundt til alle, er det smart å bruke de tilbudene som finnes!

Vi ønsker deg en fantastisk Black Week, håper du finner noe skikkelig flott til både deg selv og andre, vi skal sende ut så fort vi bare kan!

Husk: Spis og kos deg så mye du vil, XLmann kler deg uansett!

Trykk HER for å komme rett til alle tilbudene.