facebook_pixel

Julegaver i store størrelser

Det tikker brått mot jul! Hos XLmann er vi lidenskapelig opptatt av menn med nissekropp! Ikke pinne-nisser, men sånne gode runde med mage og stort smil. Det er dem vi kler…

 Julegaver i store størrelser

Kjøp derfor julegaver i store størrelser til dine nisse-menn hos oss. Vi kler alle menn i store størrelser fra topp til tå, XL-8XL og vi vet hvilke favoritter de har. På ønskelisten til våre store menn finner du ofte enkle hverdagslige plagg; sokker, undertøy, skjorter, gensere og jakker i store størrelser. Alt skal passe i både bredde og lengde og det er vanskelig å finne størrelsene i butikkene.

Store menn trenger god kvalitet

Vi har bevisst gått inn for produsenter som leverer store størrelser med kvalitet. Fordi, store menn sliter mer på plaggene ved bruk enn andre.

Merkevarer som NORTH 56-4, Replika Jeans, Dovre, You, Jack&Jones, Belika og Camus kan sakene sine og leverer det ypperste av klær i store størrelser. Gode på lengde, bredde og bra kvalitet. Ofte går vi fort tomme for favorittplagg fordi trofaste kunder vet hva de får og vil sikre seg godbitene først. Vi har derfor listet opp noen favorittplagg som du bør vurdere og som vi håper å ha på lager helt frem til jul. Dette er sikre valg som alltid faller i smak.

Bestiller du nå rekker alt frem i god tid

Vår distribusjonsavtale er med Posten/Bring. Da har du alltid sporing på pakken din og sikker på at pakken kommer frem. Vi regner med at alt som blir bestilt før 16.desember skal rekke frem uansett hvor i landet du bor. Vi sender alltid så fort vi kan, ofte sammedag eller dagen etter.

Vi håper derfor at du finner mange julegaver i store størrelser hos oss og at du gjør en skikkelig nisse-mann glad på den store dagen, for nisser trenger også fine klær til jul…

 

 

Dette Trenger Du

Sort Stormtech Basecamp Boblejakke XL-5XL

Stormtech Performance

kr 1.399,-

REPLIKA Red Sweat Cardigan 2XL-8XL

Replika Jeans CPH

kr 999,-kr 699,-

Replika 2-pack T-shirt Black XL-8XL

Replika Jeans CPH

kr 299,-kr 269,-

J&J Grey Holmen Sweatpants 3XL-6XL

JACK & JONES Plus Size

kr 399,95kr 349,95

Jubel silkeslips 165 cm

FINTFOLK

kr 299,-kr 199,-

3-Pk Eton sort ullsokk

Eton

kr 297,-kr 199,-

Hvite bukseseler

Intex

kr 198,-